מידע וטיפים

כתבות בנושא גנטיקה ותזונה

כתבות בנושא גנטיקה גנטיקה וספורט לקריאת הכתבה >> גנטיקה ואתיקה לקריאת הכתבה >> לקריאת הכתבה >>   הקשר בין גנטיקה לבריאות לקריאת הכתבה >> לקריאת

עוד...

שינוי הרגלי אכילה

מה מניע אותנו לאכול מזון מסויים אם אנו יודעים שהוא לא בריא לנו? למה כל כך קשה לנו לרדת במשקל אפילו שאנחנו כמהים לכך? הרגלי

עוד...

רגישויות נפוצות למזון

  רגישות למזון, או אי סבילות למזון, היא תגובה שלילית של הגוף למזון מסויים. התגובות השליליות כוללות בתוכן כאבי בטן, הפרעות עיכול ובעיות שונות במערכת

עוד...

על פירות, ירקות ושאר מאכלים

על אבוקדו   האבוקדו עשיר בנוגדי חמצון, חומצה פולית, סיבים תזונתיים ואשלגן. * הוא עוזר למנוע את מחלת הסרטן ויכול להפחית את רמת הכולסטרול. *

עוד...

שינוי הרגלי אכילה

מה מניע אותנו לאכול מזון מסויים אם אנו יודעים שהוא לא בריא לנו? למה כל כך קשה לנו לרדת במשקל אפילו שאנחנו כמהים לכך? הרגלי

קרא עוד »

רגישויות נפוצות למזון

  רגישות למזון, או אי סבילות למזון, היא תגובה שלילית של הגוף למזון מסויים. התגובות השליליות כוללות בתוכן כאבי בטן, הפרעות עיכול ובעיות שונות במערכת

קרא עוד »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן