ארכיון

ליאורה טל

השכלה: B.Sc בביולוגיה – אוניברסיטת ת"א M.Sc במיקרוביולוגיה (וירולוגיה) – אוניברסיטה עברית י-ם ND נטורופתית מוסמכת – בי"ס לרפואה משלימה

קרא עוד ←

סיגל גולדברג

השכלה:  MAN-תואר שני בתזונה, בריאות והתנהגות, אוניברסיטת חיפה B.Sc-תואר ראשון במדעי התזונה בוגרת לימודי תזונה על פי הרפואה הסינית, ביה"ס

קרא עוד ←

ד"ר אילנה דריאל

השכלה:  PhD – דוקטורט בנושא פיתוח דיאטות אלימינציה חדשניות לאבחון רגישות למזון, בחולי מחלות מעי דלקתיות.האוניברסיטה העברית בירושלים; B.Sc– תואר

קרא עוד ←

גלית אלדרוטי

השכלה: MHA- תואר שני במנהל מערכות בריאות, אוניברסיטת תל אביב B.Sc- תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית נסיון

קרא עוד ←

פרנסין גור אריה

השכלה: תואר שני בביוכימיה (תזונה וגנטיקה) מאוניברסיטה פריס מרי קרי נטורופתיה, מכון וינגייט נסיון בתחום: 4 שנים.

קרא עוד ←