ארכיון

דרורית סירקיס גדרון

השכלה: M.Sc.RD – תואר שני בתזונה מאוניברסיטת ניו יורק MBA – תואר שני במינהל עסקים מהמרכז הבינתחומי הרצליה B.Ed- תואר

קרא עוד ←

ליאורה טל

השכלה: B.Sc בביולוגיה – אוניברסיטת ת"א M.Sc במיקרוביולוגיה (וירולוגיה) – אוניברסיטה עברית י-ם ND נטורופתית מוסמכת – בי"ס לרפואה משלימה

קרא עוד ←

חוי קרמר

השכלה: תואר שני בבריאות הציבור – האוניברסיטה העברית בירושלים תואר ראשון בתזונה ודיאטה – אוניברסיטת מונאש, מלבורן, אוסטרליה נסיון בתחום: 6

קרא עוד ←

ד"ר יעל רוגל פוקס

השכלה: תואר שלישי בביולוגיה, מנהלת פיתוח עסקי – תחום מחקרים קליניים בביה"ח הדסה ירושלים נטורופתיה – מכללת רידמן, תל אביב,

קרא עוד ←

גלית אלדרוטי

השכלה: MHA- תואר שני במנהל מערכות בריאות, אוניברסיטת תל אביב B.Sc- תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית נסיון

קרא עוד ←

פרנסין גור אריה

השכלה: תואר שני בביוכימיה (תזונה וגנטיקה) מאוניברסיטה פריס מרי קרי נטורופתיה, מכון וינגייט נסיון בתחום: 4 שנים.

קרא עוד ←