השיטה החדשה שתתאים את הדיאטה לגנטיקה שלכם

תחום מדעי חדש שנקרא נוטריגנומיקה מסביר אחת ולתמיד למה חלק יכולים לאכול פחמימות בלי לספור קלוריות ואילו אחרים חייבים להמנע מהם לחלוטין. דיאטנית מסבירה למה פירמידת המזון כבר לא רלוונטית לכם ואיך תדעו איזו פעילות גופנית תעזור לכם לרדת במשקל.

רוצים לתקוע בורקס ולא להשמין? תבדקו את הגנטיקה קודם.

אחד הטרנדים המובילים בתחום התזונה בשנים האחרונות הוא נוטריגנומיקה – תחום מדעי, המחבר בין תזונה לגנטיקה. המשמעות למטופלים פשוטה: התאמת התפריט התזונתי לנטיותיהם הגנטיות. אלה כוללות, למשל, נטייה לפירוק שומנים מוגבר או לתחושת שובע מאוחרת. במילים אחרות, אם בעבר אנשים התבקשו התבקשו לעקוב אחר תפריט דיאטטי אחיד למדי, או לנסות סוגי דיאטות שונים ולקוות שאחת מהן "תתפוס", הרי שהנוטריגנומיקה מציעה בירור מדויק של הדיאטה הספציפית המתאימה לכל אדם. מיכל אפרת, דוקטורנטית לתזונה מולקולרית, מהנדסת מזון ודיאטנית קלינית וכן המנהלת המדעית בחברת MyBio – מסבירה מהי נוטריגנומיקה ומדוע היא מציעה בשורה לאנשים שניסו אינסוף דיאטות, ונכשלו בכולן.

המשך לכתבה המלאה >>

השארת תגובה